دانشکده صنایع غذایی

انتخاب سیما طاهری به عنوان دانشجوی برگزیده جایزه البرز در کشور

سیما طاهری، دانشجوی مقطع دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در شصت و یکمین دوره جایزه البرز به عنوان تنها دانشجوی برگزیده رشته علوم کشاورزی در کشور معرفی شد.

در جایزه البرز، مدارک و مستندات ارسالی دانشمندان، مخترعان و دانشجویان تمامی رشته‌های علمی سراسر کشور از وزارتخانه‌های مربوطه (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرد و نفرات برتر علمی توسط هیأت انتخاب جایزه معرفی می شود.

گفتنی است: جایزه البرز موسوم به نوبل دانشجویان و دانش‌آموزان ایرانی مورد حمایت و تشویق بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

لازم به ذکر است که این دانشجوی برگزیده در جشنواره، پنجاه درصد از جایزه نقدی ۷۵ میلیون تومانی خود را  به آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه اهدا کردند.

تاریخ ارسال خبر :   25 اردیبهشت 1402 - 07:44    |     تعداد بازدید :   292
 ارسال کننده :   دانشکده صنایع غذایی    |      کد خبر :   16782
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      25 اردیبهشت 1402 - 07:44    |    کد خبر : 16782